Printfriendly

2020. február 11., kedd

Meleg kesudiós gombasaláta


Roppant egyszerű étel, rohanós hétköznapokon is pillanatok alatt elkészül. Alig pár hozzávalóból könnyű ebéd vagy vacsora tálalható, mert néha igenis jól tud esni a húsmentes étel. 
A recept megjelent a Kifőztük magazin januári számában is. 
A felhasznált gombát a Chef Gomba biztosította. 
A fotózáshoz a fotohatterek.hu termékét használtam.
Hozzávalók 4 személyre
*50 dkg ChefGomba bébi csiperkegomba
*1 nagy vöröshagyma
*3-4 ek olaj
*1 nagy csipet só
*1 nagy csipet őrölt bors
Tálaláshoz:
*friss saláta
*kesudió

A vöröshagymát megtisztítjuk, vékony fél karikára vágjuk, serpenyőben felforrósított olajon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a félbe vágott gombát, együtt pirítjuk, közben ízesítjük sóval, borssal. Friss salátával tányérra halmozzuk, kesudióval megszórva azonnal kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése