PrintFrendly

2023. március 6., hétfő

Diós almás-pite zabkása

Induljon a hét egy kis gyümölcsös finomsággal. 
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is. 
A felhasznált ízesítőket a Fűszerész biztosította.
Hozzávalók személyenként
*1 csésze zabpehely (2dl)
*2 csésze cukormentes mandulatej (4 dl)
*1 nagy csipet só
*1 púpozott tk 1:4 erősségű édesítő
*1 savanykás zöld alma
Tálaláshoz:
*dió
 
A zabpelyhet a tejbe szórjuk a sóval, édesítővel, fűszerkeverékkel, vaníliával együtt. Állandó kevergetés mellett pár perc alatt megfőzzük. Belereszeljük a zöld almát. Fahéjjal és apróra tört dióval megszórva kínáljuk.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése