PrintFrendly

2024. március 5., kedd

Krémes dijoni mustáros laskagomba

Bár a laska gomba ritkábban kerül terítékre nálunk, de ebből a fajtából is remek ételek készíthetőek. Olyan, mint például ez a krémes, fűszeres változat.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált gombát a Chef Gomba biztosította.
Hozzávalók 4 személyre
*3-4 ek olaj
*2-3 ek vaj
*só
*őrölt bors
*4 dl tejszín
*4 friss kakukkfű ág
*2 ek cukormentes magvas dijoni mustár
 
A laska gombát vékony csíkokra vágjuk. Kevés felforrósított vaj és olaj keverékén megpirítjuk, közben sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a tejszínt, a magvas mustárt, ízesítjük a kakukkfűlevélkékkel. Ha szükséges utánízesítjük. Melegen, főtt bulgur körettel kínáljuk.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése