Újabb húsmentes fogás, amiben a gombát a krémes sajt tökéletesen kiegészíti. Pillanatok alatt elkészíthető.
A recept megjelent a Kifőztük magazin februári számában is. A felhasznált gombát a ChefGomba biztosította.
*10 dkg ChefGomba Shiitake gomba
*8 dkg sajtkrém
*2 dl tejszín
*5 dkg friss spenót
*4 ek olívaolaj
*1 nagy csipet só
*1 nagy csipet őrölt feketebors
Tálaláshoz:
*színes bors
*basmati rizs
A felszeletelt gombát a felforrósított olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a tejszínt és a sajtkémet. Ízesítjük
a fűszerekkel. Beleszórjuk a spenótot. Összeforraljuk. Melegen, színes borssal megszórva és basmati rizs körettel kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése