PrintFrendly

2020. április 21., kedd

Medvehagymás-sajtos tojáspástétom


Könnyű, egyszerű kenyérre való finomság. Felhasználtam hozzá egy kevés medvehagymás fűszervajat, amit imádunk, és minden évben elkészítek, most már a saját kertbe telepített és termett medvehagymából. 
A recept megjelent a Kifőztük magazin áprilisi
számában is.
Hozzávalók 2 személyre
*4 nagyobb tojás
*3 darab háromszögletű sajt
*1 ek majonéz
*1 csipet só
*1 csipet őrölt fekete bors

A keményre főzött tojásokat megpucoljuk, villával áttörjük. Hozzáadjuk a sajtot, a fűszervajat, a majonézt és ízesítjük sóval, borssal. 
Alaposan összekeverjük. 
Friss kenyérrel, pékáruval kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése