PrintFrendly

2024. augusztus 2., péntek

Zöld borsos-feta sajtos paradicsomsaláta

Idén is többfajta paradicsom került a kertbe. Most a kedvencem ez a körte alakú sárga koktél. Apró, ízletes, kevésbé savas, mint a piros társa. Salátának is tökéletes.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is. 
A felhasznált ízesítőket a Fűszerész biztosította.
Hozzávalók 2 személyre
*25 dkg koktélparadicsom
*1 nagy marék friss saláta
*4 dkg feta sajt
*1 nagy csipet őrölt zöld bors
*1 kk olívaolaj
 
A megtisztított paradicsomot ketté vágjuk, hozzáadjuk a széttépkedett salátalevelet, rámorzsoljuk a sajtot, meglocsoljuk az olajjal és megszórjuk a tört zöld borssal. Sültekhez, grillezett húsokhoz kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése