PrintFrendly

2022. május 13., péntek

Ördög hozta csirkenyárs

Végre itt a rég várt jó idő, a közelgő hétvégén sütögethetünk a szabadban. Erre az alkalomra hoztam egy ötletet. Picit magyaros, kissé csípős csirkenyárs. Igazán finom. A felhasznált ízesítőt a Fűszerész biztosította. A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
Hozzávalók 4 személyre
*2 nagyobb csirkemellfilé
*25 dkg (csípős) szárazkolbász
*1 nagy vöröshagyma
*2 fehér húsú paprika
*kevés olaj
*saslikpálca
 
A húst közepes kockára vágjuk és megszórjuk a fűszerkeverékkel. 
A kolbászt felkarikázzuk, a paprikát és a hagymát a csirkével megegyező méretre vágjuk. 
A húst, a kolbászt és a zöldségeket felváltva saslikpálcára tűzzük. Olajjal lekenjük, felforrósított grillen vagy grillserpenyőben megsütjük. Azonnal kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése