2020. április 9., csütörtök
Ünnepi főételek gyűjteménye
Ismét egy csokorba fogtam az általam készített finomságokat. Tartalmas, dekoratív ételek a hú
svéti a
sztalra. A címekre kattintva olvashatóak a receptek.
Márványcsirke
Tojáskrémes fésűs karaj
Szabolcsi töltött káposzta
Sonkás töltött dagadó
Sajtos fasírtgolyók baconbe tekerve
Aszalt szilvás fésűs karaj
Tojással töltött fasírtrúd
Sonkás-újhagymás csirkeszelet
Amerikai gombás
húskenyér
Kolbászhússal töltött dagadó
Zöldséges-tojásos fasírttekercs
Gyulaival töltött karaj egyben sütve
Legyező karaj
Egyben sült fasírt
Csirkés sonkakosárkák
Délitőkegombás-vagdalt
Gombával töltött csirkecomb
Aszalt szilvás csirkemell baconbe tekerve
Fésűs karaj
Kijevi csirkegolyó
Snack kolbásszal töltött karaj egyben sütve
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése