Könnyű, egyszerű és ízletes töltött gomba.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált gombát a Chef Gomba biztosította.
*só
*őrölt bors
*1 ek olívaolaj
Töltelékhez:
*25 dkg csirkemellfilé
*3 ek olaj
*1 kk szárnyas fűszerkeverék
*10 dkg cm kukoricakonzerv
Tetejére:
*2 ek tejföl
*5 dkg sajtkrém
*8 dkg trappista sajt
A gombák tönkjét kiemeljük, a fejeket kívülről lekenjük olajjal, megszórjuk sóval és borssal. Olajozott tepsibe állítjuk
mindet. A húst kisebb kockára vágjuk, kevés felforrósított olajon megsütjük, közben ízesítjük a fűszerkeverékkel. Hozzáadjuk az
átmosott, lecsepegtetett kukoricát. A zöldséges csirkével megtöltjük a kalapokat. A tejfölt simára keverjük a sajtkrémmel, a töltött gombák
tetejére kanalazunk belőle. Reszelt sajttal megszórjuk. 180 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt készre sütjük. Azonnal kínáljuk.