A gyerekeknek nagyon bejött a húsos wrap, amibe most gomba is került a zöldségek mellé.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált
gombát a ChefGomba biztosította.
*40 dkg sült hús (sertés vagy szárnyas)
*4 teljes kiőrlésű tortilla lap
Szószhoz:
*10 dkg tejföl
*2 evőkanál cukormentes majonéz
*1 nagy csipet só
*1 nagy csipet őrölt bors
*2 nagy gerezd fokhagyma
Feltéthez:
*friss saláta
*pritamin paprika
*cukormentes csemege uborka
Gomba sütéséhez:
*olaj
*só
*őrölt bors
A húst villával széttépkedjük. A zöldségeket megtisztítjuk, a paprikát vékony csíkokra, az uborkát karikára
vágjuk. A szeletelt gombát kevés olajon megsütjük, ízesítjük sóval és borssal. A szószhoz a tejfölt kikeverjük a majonézzel, a fűszerekkel
és a zúzott fokhagymával. Egy-egy tortilla lapot megkenünk kevés szósszal. Rászórjuk a húst, a zöldségeket, a gombát. Feltekerjük és
kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése