A változatos reggelire törekedve készült ez a húsmentes, de mégis tartalmas finomság. A csicsóka saját termés, a tojás házi
és a tyúkjaink szolgáltatták.
A shiitake gombát a Chef Gomba biztosította.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
*2 kisebb csicsóka (8dkg)
*3 nagyobb Chef Gomba shiitake gomba
*2 házi tojás
*só
*bors
*pár evőkanál olívaolaj
A csicsókát alaposan megtisztítjuk, kisebb darabokra vágjuk. Serpenyőben kevés felforrósított olajon roppanósra sütjük. Hozzáadjuk
a vékonyra szeletelt gombát, jól átforgatjuk. Megszórjuk kevés sóval és borssal. Ráütünk két tojást, majd lefedve, mérsékelt lángon ízlés szerinti keménységig sütjük. Azonnal kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése