Induljon a hét egy kis gyümölcsös finomsággal.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált ízesítőket a Fűszerész
biztosította.
*1 csésze zabpehely (2dl)
*2 csésze cukormentes mandulatej (4 dl)
*1 nagy csipet só
*1 csapott tkl almás pite fűszerkeverék
*1 késhegynyi őrölt bourbon vanília
*1 púpozott tk 1:4 erősségű édesítő
*1 savanykás zöld alma
Tálaláshoz:
*dió
A zabpelyhet a tejbe szórjuk a sóval, édesítővel, fűszerkeverékkel, vaníliával együtt. Állandó kevergetés
mellett pár perc alatt megfőzzük. Belereszeljük a zöld almát. Fahéjjal és apróra tört dióval megszórva kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése