Könnyű, apró, csokoládés finomság a kedvenc szilikon formámban készítve, amit a Cookorinál tudtok beszerezni.
A recept megjelent
a Kifőztük oldalon is.
*15 dkg liszt
*1 csipet só
*1 csapott kk sütőpor
*6 dkg porcukor
*1 nagyobb tojás sárgája
*10 dkg vaj
*8 dkg étcsokoládé
A lisztet elvegyítjük a sóval, sütőporral, porcukorral, majd összedolgozzuk a tojás sárgájával és a puha vajjal.
A végén
sajtreszelőn belereszeljük a csokoládét és egy fakanállal összekeverjük a tésztát.
A szilikon formát peremig töltjük egy kevés masszával.
160 fokos sütőben 14-16 perc alatt megsütjük.
Óvatosan rácsra fordítva hagyjuk teljesen kihűlni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése