Végre itt a rég várt jó idő, a közelgő hétvégén sütögethetünk a szabadban. Erre az alkalomra hoztam egy ötletet.
Picit magyaros, kissé csípős csirkenyárs. Igazán finom. A felhasznált ízesítőt a Fűszerész biztosította. A recept megjelent a Kifőztük
oldalon is.
*2 nagyobb csirkemellfilé
*25 dkg (csípős) szárazkolbász
*1 nagy vöröshagyma
*2 fehér húsú paprika
*2 púpozott tk Ördög hozta csirke fűszerkeverék
*kevés olaj
*saslikpálca
A húst közepes kockára vágjuk és megszórjuk a fűszerkeverékkel.
A kolbászt felkarikázzuk, a paprikát és a
hagymát a csirkével megegyező méretre vágjuk.
A húst, a kolbászt és a zöldségeket felváltva saslikpálcára tűzzük. Olajjal lekenjük,
felforrósított grillen vagy grillserpenyőben megsütjük. Azonnal kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése