Könnyű húsmentes reggelivel indul a rövid hét. Kissé pikáns, de az ízek jól kiegészítik egymást.
A recept megjelent
a Kifőztük oldalon is.
*25 dkg tehéntúró
*6-7 szál friss rukkola
*2 csapott evőkanál tejföl
*1 csipet só
*1 csipet őrölt fehérbors
*3-4 darab dió egészben
Tálaláshoz:
*teljes kiőrlésű kifli
*retek
A túrót alaposan áttörjük, beleszórjuk az egész apróra vágott rukkolát, a tejföllel krémesítjük
és a fűszerekkel ízesítjük. A diót száraz serpenyőben kicsit megpirítjuk, sajtreszelőn lereszeljük. A túrókrémet friss kiflire kenjük,
megszórjuk a pirított dióval, és szeletelt retekkel kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése