Húslevesből megmaradt hús újrafelhasználása végett készült ez a fogás. Egyszerű, gazdaságos és étel
nem vész el, csak átalakul.
A recept megjelent a Kifőztük magazin októberi számában is.
*15 dkg levesben főtt sertés vagy szárnyas hús
*14 dkg babkonzerv
*2 dkg vöröshagyma
*1 keményre főtt tojás
*2 púpozott ek tejföl (Kb. 10 dkg)
*5 dkg sajtkrém
*2 ek cm majonéz
*1 tk cm mustár
*1 nagy csipet só
*1 csipet őrölt bors
A főtt húst kisebb darabokra tépkedjük, a tojást és a hagymát nagyobb kockára vágjuk.
Az átmosott, lecsepegtetett babbal,
a fűszerekkel, a sajtkrémmel, a tejföllel, majonézzel, mustárral késes aprítóban pépesre dolgozzuk. Teljes kiőrlésű kenyérrel kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése