2021. szeptember 15., szerda

Mediterrán túrókrém

Egyszerű reggelire való kenegető. Gyorsan elkészíthető, de érdemes megvárni, hogy az ízek összeérjenek. 
A recept megjelent a Kifőztük magazin szeptemberi számában is.
Hozzávalók 2 személyre
*20 dkg túró
*3 dkg vöröshagyma
*2 púpozott ek tejföl
*1 csipet só
*1 csipet őrölt fekete bors
*2 nagyobb aszalt paradicsom
*2 bazsalikomlevél
*1 kis szál oregánó
Tálaláshoz:
*teljes kiőrlésű kenyér
 
A vöröshagymát és az aszalt paradicsomot apróra vágjuk, az áttört túróhoz adjuk. A tejföllel krémesítjük, a fűszerekkel ízesítjük és beleforgatjuk az összevágott bazsalikom és oregánó leveleket. 
Pár órát a hűtőben pihentetjük, hogy az ízek összeérjenek. 
Teljes kiőrlésű kenyérrel kínáljuk.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése