Ez egy igazán egyszerű, laktató tésztás fogás. Ráadásul a
lencse szerencsét is hoz ;-) Érdemes kipróbálni.
A recept megjelent a Kifőztük
magazin januári számában is.
Hozzávalók 4
személyre
*20 dkg szezámfusili
*4 szál virsli
*2 nagyobb krumpli
*15 dkg konzerv lencse
*1,5 dl tejföl
*1 púpozott ek majonéz
*1 púpozott ek mustár
*1 csipet só
*1 nagy csipet őrölt bors
A tésztát bő vízben roppanósra főzzük, leszűrjük, és lecsepegtetjük.
A krumplit meghámozzuk, apróra kockázzuk, és a virslivel megfőzzük. Utóbbit
felkarikázzuk.
A tejfölt simára keverjük a mustárral, majonézzel, sóval, borssal.
Beleforgatjuk a lecsepegtetett lencsét, tésztát, krumplit, és a virslit. Pár
órát a hűtőben pihentetjük, hogy az ízek jól összeérjenek.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése