Ez egy igazán egyszerű, és laktató fogás. Tényleg villám
gyorsan összeállítható, a többi munkát pedig a sütő elvégzi.
A recept megjelent
a Kifőztük magazin októberi számában is.
A felhasznált gluténmentes tésztát a WISEPASTA biztosította.
Hozzávalók 2
személyre
*20 dkg szezám
penne
*15 dkg sajtkrém
*4-5 púpozott ek tejföl
*1 nagy csipet só
*1 csipet őrölt bors
*1 kezeletlen citrom reszelt héja
*10 dkg olajos tonhalkonzerv
*10 dkg trappista sajt
A tésztát sós vízben roppanósra főzzük, leszűrjük, és
lecsepegtetjük.
A sajtkrémet simára keverjük a tejföllel, ízesítjük a
fűszerekkel, a citrom reszelt héjával. Beleforgatjuk az olajtól lecsepegtetett
halat, és a pennét. A tészta felét egy 18*24*4 cm-es tepsibe simítjuk,
ráreszeljük a sajt felét, befedjük a maradék tésztával, és a reszelt sajttal.
180 fokos sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése