2019. december 7., szombat

Csilis kekszrúd


Egy klasszikus, egy kicsit másképpen, egy kicsit más ízesítésben. Már kétszer készítettem, ebből egyszer ajándékba. 
A csilis fűszervaj receptjét ITT találjátok. 
A recept megjelent a Kifőztük magazin novemberi számában is.
Hozzávalók kb. 15 szelethez
*15 dkg háztartási keksz
*2 csapott ek cukrozatlan kakaópor
*5 dkg porcukor
*10 dkg csilis fűszervaj
*2 ek sárgabaracklekvár
*1 ek rum
*1-2 ek tej (ha szükséges)

A kekszet ledaráljuk, elvegyítjük a porcukorral, kakaóporral, összedolgozzuk a vajjal, rummal, lekvárral, ha szükséges kevés tejjel. 
Folpackba csomagolva hengerré formázzuk, és legalább 1 órát a hűtőben pihentetjük. 
Szeletelve kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése