Igazi őszi fogás, ami könnyű, laktató és hamar elkészül. Ráadásul
glutén- és húsmentes étel.
A felhasznált tésztát a WISE PASTA biztosította. A
recept megjelent a Kifőztük magazin októberi számában is.
Hozzávalók 2
személyre
*20 dkg szezámfusili
*3 púpozott ek tejföl
*2 púpozott ek majonéz
*2 evőkanál sajtkrém
*1 csipet só
*1 csipet őrölt bors
*1 fürt szőlő
*1 nagy alma
*3 dkg házi fokhagymás kecskesajt
A tésztát bő vízben roppanósra főzzük, leszűrjük, és
lecsepegtetjük. Az alma magházát kivágjuk, a gyümölcshúst apróra vágjuk.
A
tejfölt simára keverjük a majonézzel, sajtkrémmel, majd ízesítjük a sóval,
borssal.
Beleforgatjuk a tésztát, az almát, a leszemezett szőlőt.
A tetejére
kecskesajtot morzsolva kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése