2019. november 4., hétfő

Szőlős-kecskesajtos tésztasaláta almával


Igazi őszi fogás, ami könnyű, laktató és hamar elkészül. Ráadásul glutén- és húsmentes étel. 
A felhasznált tésztát a WISE PASTA biztosította. A recept megjelent a Kifőztük magazin októberi számában is.
Hozzávalók 2 személyre
*20 dkg szezámfusili
*3 púpozott ek tejföl
*2 púpozott ek majonéz
*2 evőkanál sajtkrém
*1 csipet só
*1 csipet őrölt bors
*1 fürt szőlő
*1 nagy alma
*3 dkg házi fokhagymás kecskesajt

A tésztát bő vízben roppanósra főzzük, leszűrjük, és lecsepegtetjük. Az alma magházát kivágjuk, a gyümölcshúst apróra vágjuk. 
A tejfölt simára keverjük a majonézzel, sajtkrémmel, majd ízesítjük a sóval, borssal. 
Beleforgatjuk a tésztát, az almát, a leszemezett szőlőt. 
A tetejére kecskesajtot morzsolva kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése