Könnyű, egyszerű, tartalmas fogás hússal, zöldségekkel
gazdagon. Gyorsan elkészül, nem szükséges sok időt a konyhában tölteni vele. A
recept megjelent a Kifőztük magazin augusztusi számában is.
A felhasznált
gombát a Bio-Fungi biztosította.
Hozzávalók 4
személyre
*40 dkg csirkemellfilé
*7 dkg Amigo déli
tőkegomba
*15 dkg lencsekonzerv
*3-4 ek olaj
*1 csapott kk só
*1 nagy csipet őrölt bors
*1 nagy csipet morzsolt oregánó
*1 nagy csipet morzsolt bazsalikom
*1,5 dl sűrű paradicsomlé
A felforrósított olajon fehéredéig pirítjuk az apróra
kockázott húst. Ha megpuhult, hozzáadjuk a gombát. Felöntjük a paradicsomlével,
ízesítjük a fűszerekkel. Legvégül beleforgatjuk az átmosott, lecsepegtetett
lencsét. Ha túl savanyú a paradicsomlé, kevés cukorral korrigálhatjuk. Melegen,
főtt rizs körettel kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése