Nagyon szeretem a tésztasalátákat, mert gyorsan
összedobhatóak, és a melegben az ember nem is kíván csak inkább könnyű, hidegen
is fogyasztható ételeket. Ez egy közismert változat, amit sonka és ananász
gazdagít.
A felhasznált tésztát a Wise Pasta biztosította.
A recept megjelent a
Kifőztük magazin júliusi számában is.
Hozzávalók 3
személyre
*20 dkg szezámfusili
*15 dkg ananász
*15 dkg sonka
*3 púpozott ek tejföl
*2 evőkanál sajtkrém
*só
*fehérbors, színes bors
A tésztát sós vízben roppanósra főzzük, leszűrjük,
lecsepegtetjük. A sonkát és az ananászt kisebb darabokra vágjuk.
A tejfölt
simára keverjük a sajtkrémmel, egy csipet sóval, borssal. Beleforgatjuk a
tésztát, a sonkát és az ananászt.
Színes borssal megszórva kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése