Az a jó benne, hogy a kissé szikkadt kenyér, kifli, stangli és a maradék szalámi is felhasználható az elkészítéséhez. A feltétnek csak a fantáziánk szabhat határt.
Amikor kisült, én még megszórtam egy kevés apróra vágott zöldpaprikával és szeleteltem mellé paradicsomot is.
Egy pohár tea remek kiegészítője.
Hozzávalók 4
főre:
*4 sajtos stangli
*6-7 dkg vaj/margarin
*4 nagy szelet szalámi
*2 kis fej vöröshagyma
*5 dkg trappista sajt
A sütőt előmelegítjük. Egy nagyobb méretű tepsit
kibélelünk sütőpapírral.
A stanglikat hosszában kettévágjuk, megkenjük
vajjal/margarinnal.
A szalámit kisebb darabokra vágjuk, és a stanglikra
rakjuk.
A vöröshagymát megtisztítjuk, és vékony csíkokra vágjuk,
megszórjuk a szendvicseket vele.
Végül meghintjük reszelt sajttal.
180 fokon 8-10 perc alatt megsütjük.
Melegen kínáljuk.
A Facebookon is megtaláltok.