Igazán egyszerű, könnyű, vendégváró kis falatkák. Pillanatok alatt összeállítható. A sajt-dió-picit csípős
ízvilág remekül illik egymáshoz.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált ízesítőket a Fűszerész biztosította.
*10 dkg trappista sajt
*8 dkg füstölt sajt
*5 dkg sajtkrém
*1 ek tejföl
*1 csipet só
*1 csipet őrölt fehér bors
Forgatáshoz:
*10 dkg darált dió
*1 tk mexikói fűszerkeverék
A kétféle sajtot lereszeljük, hozzáadjuk a sajtkrémet és a tejfölt, ízesítjük a fűszerekkel. Alaposan összedolgozzuk.
Vizes kézzel kisebb diónyi golyókat sodrunk, majd megforgatjuk a mexikói fűszerkeverékkel elvegyített darált dióban. Azonnal kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése