Ismét gombás étel készült, de most töltött formában. Került bele kevés medvehagyma is így a szezon vége felé.
A recept
megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált gombát a Chef Gomba biztosította.
*50 dkg Chef Gomba barna csiperkegomba
*só
*őrölt fekete bors
Töltelékhez:
*25 darált sertéshús
*3 ek olaj
*1 csapott kk só
*1/3 kk őrölt fekete bors
*10 dkg krémes juhtúró
*1 kis csokor friss medvehagyma
Tetejére:
*10 dkg mozzarella
A darált húst kevés felforrósított olajon fehéredésig pirítjuk, annyi vízben, ami épp ellepi puhára főzzük.
Közben ízesítjük a fűszerekkel. Ha megpuhult a hús, hozzáadjuk a juhtúrót. Legvégül beleszórjuk az apróra vágott medvehagymát.
A gombák tönkjét kiemeljük, a kalapokat sózzuk, borsozzuk és megtöltjük a raguval. A tetejét megszórjuk reszelt mozzarellával. 180 fokra előmelegített
sütőben kb. 15 perc alatt készre sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése