2023. április 14., péntek

Medvehagymás-paradicsompelyhes csirkeragu

Könnyű, ízletes, krémes csirkeragu, amit kínálhatunk basmati rizzsel vagy teljes kiőrlésű tésztával is. A recept megjelent a Kifőztük oldalon is. A felhasznált ízesítőket a Fűszerész biztosította.
Hozzávalók 2 személyre
*40 dkg csirkemellfilé
*1 ek vaj
*2-3 ek olívaolaj
*1 dl cm mandulatej
*10 dkg krémes juhtúró
*1 kis csokor friss medvehagyma 
 
A húst kisebb kockára vágjuk, majd a felforrósított vaj és olaj keverékén fehéredésig pirítjuk. Ízesítjük a fűszerekkel. Hozzáadjuk a tejet, a juhtúrót és felforraljuk. Beleszórjuk a paradicsompelyhet. Ha puha a hús elzárjuk és beleszórjuk az apróra vágott medvehagymát. Melegen, basmati rizzsel vagy teljes kiőrlésű tésztával kínáljuk.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése