A hagyományos reggelin túl kerestem ötletet. Kenyér helyett miért ne lehetne sós palacsinta? Gm zabpehelylisztből készült, szénhidrát-
és gluténmentes diétába is illeszthető. A felhasznált lisztet a Wise Pasta biztosította. A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
*1/2 kk só
*1/3 kk szódabikarbóna
*1 nagy tojás
*1,2 dl cukormentes mandulatej
*2 ek olívaolaj
Sütéshez:
*olívaolaj
Tálaláshoz:
*tükörtojás
*friss zöldség
A tojást a sóval, liszttel elvegyített liszttel, az olajjal és a tejjel csomómentesre keverjük. A masszát 10 percig pihentetjük. Olajjal
vékonyan kikent és felforrósított serpenyőben oldalanként 1-1 perc alatt készre sütjük. Tükörtojással és friss zöldségekkel kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése