2022. szeptember 2., péntek

Haltepertő

Könnyű, egyszerű halas fogás. Gyorsan elkészül, a sütésnél érdemes figyelni, hogy nehogy megégjen. Ha pedig nem elég forró az olaj, akkor megszívja magát és nem lesz ropogós. 
A recept megjelent a Kifőztük oldalon. 
A felhasznált lisztet a Wise Pasta biztosította.
Hozzávalók 2 személyre
*30 dkg tőkehalfilé
*só
*gluténmentes őrölt bors
*1 tk gluténmentes fűszerpaprika
*olaj a sütéshez
 
A tőkehalat szárazra töröljük és kb. 2*2 cm-es darabokra vágjuk. Megszórjuk sóval, borssal. Megforgatjuk a paprikával elvegyített lisztben és felforrósított olajban hirtelen kisütjük. 
Kicsit lecsepegtetjük a felesleges olajat és azonnal kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése