Itt a friss spárga ideje. Érdemes minél többféle fogásba belecsempészni. A fetával klassz párost alkot. A recept megjelent a
Kifőztük oldalon is. A felhasznált tésztát a Wise Pasta biztosította.
*75g Wise Pasta köles penne
*10 dkg zöld spárga
*1 tk apróra vágott kapor
*1 kk olívaolaj
*1 kk citromlé
*3 dkg fetasajt
A tésztát bő vízben roppanósra főzzük, leszűrjük és lecsepegtetjük. A spárgát kisebb darabokra vágjuk,
sós vízben 2 perc alatt megfőzzük, leszűrjük. A tésztát meglocsoljuk az olajjal, citromlével, megszórjuk a kaporral. Beleforgatjuk a spárgát és
rámorzsoljuk a sajtot. Azonnal kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése