2022. január 6., csütörtök

Földimogyorókrémes datolya csokoládéba mártva

Egy igazán különleges desszert az aszalt gyümölcs és a sós földimogyorókrém párosával. Kimondottan ínyenceknek ajánlom. 
A recept megjelent a Kifőztük magazinban is. 
A felhasznált földimogyorókrémet a Donum Terrae biztosította.
Hozzávalók 4 személyre
*10 dkg datolya
*7 dkg étcsokoládé
*1 kk étolaj
 
A datolyákat hosszában bevágjuk, a magokat kiemeljük, megtöltjük mogyorókrémmel. 
Az olajat a csokoládéval forró vízgőz felett megolvasztjuk. Megmártjuk benne a töltött datolyákat. 
A csokoládé megszilárdulása után kínáljuk.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése