Ebben a nagy melegben nem igazán kívánkoznak a nehéz ételek. Jobban esnek a könnyű, hamar elkészíthető fogások. Ilyen
ez a zöldséges, húsos finomság is.
A recept megjelent a Kifőztük magazin augusztusi számában is.
*40 dkg csirkemellfilé
*1 kisebb cukkini (15 dkg)
*1 púpozott evőkanál vaj
*2 evőkanál olaj
*2 dl tejszín
*1 nagy csipet só
*1 nagy csipet őrölt fekete bors
*1 kis csokor friss kapor
Tálaláshoz:
*basmati rizs
A húst kisebb kockára vágjuk, a felforrósított olaj-vaj keverékén megsütjük. Hozzáadjuk a tejszínt, a félkarikára
vágott cukkinit, ízesítjük sóval, borssal és az apróra vágott kaprot. Felforraljuk és melegen basmati rizzsel kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése