Nagyon kedvelem a különböző kenőkéket, kenyérre való finomságokat. Most egy kevés maradék csülökből készítettem
ezt a szendvicskrémet. Nem lett nagy adag, de ez is igen hamar elfogyott. A recept megjelent a Kifőztük magazin májusi számában is.
*15 dkg füstölt, főtt csülök
*2 keményre főtt tojás
*5 dkg sajtkrém
*2 púpozott ek tejföl
*1 ek majonéz
*1 kk mustár
*1 jó nagy csipet só
*1 csipet őrölt fekete bors
Tálaláshoz:
*rózsabors
*teljes kiőrlésű kenyér
A főtt csülköt a tojással ledaráljuk vagy késes aprítóban nem túl pépesre dolgozzuk. Hozzáadjuk a tejfölt, a sajtkrémet,
a mustárt és majonézt. A fűszerekkel ízesítjük. Rózsaborssal megszórva és friss kenyérrel kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése