2019. június 25., kedd

Fokhagymás tésztatallér


Néha a legegyszerűbb fogások a legfinomabbak. Ez egy könnyű, húsmentes, és gluténmentes finomság, amihez a felhasznált tésztát a WISE PASTA biztosította. 
A recept megjelent a Kifőztük magazin májusi számában is.
Hozzávalók 2 személyre
*20 dkg szezám spagetti
*4 nagyobb tojás
*2 púpozott ek barna rizsliszt
*2 kk só
*0,5 kk őrölt bors
*0,5 kk morzsolt bazsalikom
*3 nagy gerezd fokhagyma
*kevés olaj a sütéshez
*trappista sajt a tálaláshoz

A tésztát bő, sós vízben roppanósra főzzük, leszűrjük és lecsepegtetjük. 
A tojásokat elkeverjük a liszttel, hozzáadjuk a tésztát, ízesítjük a fűszerekkel, a zúzott fokhagymával. 
Olajjal kikent, felforrósított serpenyőben két evőkanálnyi masszát kicsit elsimítunk, mindkét oldalát világosra sütjük. 
Reszelt sajttal kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése