A felhasznált ízesítőket a fűszerész biztosította.
A recept megjelent a Kifőztük magazin januári számában is.
*15 dkg brokkoli
*25 dkg csirkemellfilé
*10 dkg mozzarella
*2 nagyobb tojás
*3 púpozott ek majonéz
*2 púpozott ek zabpehelyliszt
*1 nagy csipet őrölt bors
*0,5 kk fokhagymássó
Az egész apró rózsáira szedett brokkolit gyöngyöző, sós
vízben pár perc alatt roppanósra főzzük, majd hideg vízbe szedjük, és hagyjuk
lecsepegni.
A tojásokat elkeverjük a fűszerekkel, a vékony csíkokra vágott
sajttal, a majonézzel.
Beleszórjuk a lisztet, majd beleforgatjuk az apróra
kockázott csirkét és a lecsepegett brokkolit.
Olajjal kikent, felforrósított
serpenyőbe elsimítunk egy evőkanálnyi masszát, majd közepes lángon mindkét
oldalát megsütjük.
Melegen salátával, esetleg fokhagymás joghurtos mártogatóval
kínáljuk.
A Facebookon is megtaláltok.
Már Instagramon is fent vagyok.