Hozzávalók 4
hűsítőhöz:
*2 kis doboz görög joghurt (nálam épp kekszes, 2*125g)
*18 db nagyobb eper (kb.17 dkg)
Az epret megtisztítjuk, a zöld részeket eltávolítjuk és
egy tálkában villával összetörjük.
A jégkrém készítőbe rétegesen adagoljuk a joghurtot és az
epervelőt.
Végül a beleszúrjuk a forma kupakját, ami a fogója lesz a
hűsítőnek.
Legalább 3 órát a fagyasztóban pihentetjük.
Könnyebben kiemelhető a formából az édesség, ha pár
másodpercre forró vizet csorgatunk a forma külsejére.
A Facebookon is megtaláltok.
mert nincs amiben nem jó az eper. fagyiba, sütibe, tortába...az eperdzsemről ne is beszéljünk, szerintem nincs is finomabb tőle :) próbáltátok már mentával? vagy esetleg gyömbérrel? nézzétek http://glurl.co/befozok
VálaszTörlésKöszi az ötleteket :-)
Törlés