Hozzávalók 2
főre:
*4 kisebb szelet sült oldalas
*1 jégsaláta negyede
*1 nagyobb paradicsom
*1 kisebb lila hagyma
*1 kis darab kígyó uborka
*1 nagyobb sárgarépa
*1 csipet só
*1 csipet bors
A zöldségeket megtisztítjuk, a sárgarépát lereszeljük, a paradicsomot
és az uborkát nagyobb darabokra kockázzuk, a hagymát felkockázzuk, a jégsaláta
leveleit összetépkedjük.
A sült oldalasról levágjuk a csontot és a visszamaradó
húst kb. 2 mm vastag szeletekre vágjuk.
A zöldségeket felváltva két tányérra halmozzuk,
megszórjuk egész kevés sóval és borssal, majd rászórjuk a hús szeleteket.
Igény szerint fokhagymás-tejfölös öntetet is készíthetünk hozzá.
A Facebookon is megtaláltok.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése