Hozzávalók kb. 12 nagyobb szelethez:
*50 dkg darált háztartási keksz
*10 dkg porcukor
*4 púpos ek cappuccino por
*0,5 üvegcse rumaroma
*25 dkg margarin
*2 dl tej
*15 dkg fehér csokoládé
*2 ek olaj
*1 tk cukrozatlan kakaópor
A darált kekszet egy tálba szórjuk, hozzáadjuk a porcukrot,
a cappuccino port, a rumaromát, a megolvasztott margarint és a tejet.
Alaposan összedolgozzuk.
Egy tepsit vagy egy jénai tálat kibélelünk folpackkal és a
masszát belenyomkodjuk.
Hűtőbe tesszük.
A csokoládét egy tálkába törjük, hozzáadjuk az olajat és
forró vízgőz felett megolvasztjuk.
A kekszes massza tetejére öntjük, szépen elsimítjuk, és
azonnal meghintjük cukrozatlan kakaóporral.
Minimum 2 órára visszatesszük a hűtőbe.
Amint megszilárdult a csoki, egy éles késsel szépen
szeletelhető.
Szeretnem megkerdezni hogy kb mekkora edenybe keszitsuk hogy ezt a vastagsagot kapjuk?
VálaszTörlésKb. 20*30 cm-es tepsiben készült.
Törlés