2013. szeptember 13., péntek

Kolbászos melegszendvics

Vacsorára készült egy kis kolbászos melegszendvics, amit most a szokásostól eltérően dupla ideig sütöttem, így ropogósabb lett, mint általában, de így is finom lett. Friss paradicsom illik hozzá.
Hozzávalók 2 főre:
  • 4 szelet kenyér
  • Vaj
  • 10 cm hosszú száraz kolbász darab
  • 1 közepes fej lila hagyma
  • 1 kápia paprika fele
  • 5 dkg trappista sajt
Minden zöldséget alaposan megtisztítunk.
A kolbász héját lehúzzuk és felkarikázzuk.
A lila hagymát karikára, a paprikát apró kockára vágjuk.
A kenyereket megkenjük vékonyan vajjal, ráterítjük a kolbász szeleteket.
Rákarikázzuk a lila hagymát.
Megszórjuk a paprikakockákkal.
Meghintjük a reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben 200 fokon 10 percig sütjük hőlégkeveréssel.
A sütőből kivéve friss paradicsommal kínáljuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése