2020. május 26., kedd

Újhagymaszár-pesztós tészta


Nemrég mutattam, hogy készítettem egy adag újhagymaszár-pesztó (recept ITT). Az első felhasználása egy finom kis zöld tészta, amihez csak egy kis tojást kínáltam. Nem az a hagyományos, megszokott ízvilág, de akik szeretik a különleges ételeket, azoknak érdemes kipróbálni. A recept megjelent a Kifőztük magazin májusi számában is.
Hozzávalók 2 személyre
*15 dkg spagetti tészta
*1 púpozott evőkanál hamis újhagymaszár-pesztó
*só
*őrölt fekete bors
Tálaláshoz:
*2 tojás

A tojásokat keményre főzzük, héjukat eltávolítjuk. 
A tésztát bő, sós vízben roppanósra főzzük, leszűrjük és lecsepegtetjük. 
Alaposan összeforgatjuk a pesztóval. 
Ízesítjük sóval, borssal. 
A kisebb darabokra vágott tojással kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése