Igazán egyszerű hétköznapi étel, de mégis laktató és gyorsan elkészíthető.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált gombát a Chef Gomba biztosította.
*5 dkg durum orzó tészta
*5 nagyobb Chef Gomba Shiitake gomba
*2-3 ek olaj
*só
*őrölt bors
*friss kakukkfű
*2 nagyobb tojás
*rózsabors
A tésztát bő vízben kifőzzük, átöblítjük, leszűrjük és hagyjuk lecsepegni. A gombát felszeleteljük,
kevés felforrósított olajon megsütjük, megszórjuk sóval és borssal. Hozzáadjuk a lecsepegett tésztát, a villával kissé elkevert tojást.
Ízesítjük sóval, friss kakukkfűlevélkékkel és rózsaborssal megszórva azonnal kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése