A maradékmentés jegyében készült ez az egyszerű, szaftos, húsos, zöldséges fogás.
A recept a Kifőztük oldalon is megjelent.
A felhasznált gombát a Chef Gomba biztosította.
*10 dkg Chef Gomba fehér csiperkegomba
*2 ek olaj
*só
*őrölt bors
*25 dkg grillezett csirkehús csont nélkül
*1 kisebb zsenge cukkini (20 dkg)
*1 kis vöröshagyma (8 dkg)
*10 dkg tejföl
*2 púpozott ek cm majonéz
*1 ek cm dijoni magos mustár
*1 nagy csipet só
*1 nagy csipet őrölt bors
*friss oregánó
*morzsolt rózsabors
A húst apró csíkokra, a cukkinit vékony szeletekre vágjuk, a vöröshagymát felkockázzuk. A gombát vékonyra szeleteljük,
kevés felforrósított olajon megpirítjuk, sózzuk és borsozzuk. A tejfölt a majonézzel, mustárral kikeverjük, beleforgatjuk a kihűlt gombát, a hagymát,
a cukkinit és a húst, majd ízesítjük sóval és borssal. Pár órát a hűtőben pihentetjük. Tálaláskor friss oregánó
levélkékkel és rózsaborssal megszórva kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése