Egyszerű kenyérre való kence a hagyományos szendvics helyett.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált gombát a Chef Gomba biztosította.
*3 nagyobb Chef Gomba Shiitake gomba
*2 ek olaj
*só
*őrölt bors
Továbbá:
*5 dkg olajos tonhalkonzerv
*só
*őrölt bors
*1 púpozott evőkanál cm majonéz
Tálaláshoz:
*teljes kiőrlésű kenyér
A megtisztított gombát vékony csíkokra vágjuk, kevés felforrósított olajon megsütjük. Ízesítjük sóval,
borssal. Hagyjuk kihűlni. A tonhalról az olajat leöntjük, villával nem túl pépesre nyomkodjuk, majd sózzuk, borsozzuk és a majonézzel krémesítjük.
Végül beleforgatjuk az apróra vágott pirított gombát. Teljes kiőrlésű kenyérre kenve kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése