Induljon a dolgos hét egy egyszerű halas fogással.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált gombát a Chef Gomba biztosította.
*25 dkg olajos szardínia
*10 dkg Chef Gomba Shiitake gomba
*1 kis vöröshagyma (8dkg)
*1 kisebb sárgarépa
*20 dkg hámozott, darabolt konzerv paradicsom
*3-4 ek olaj
*1 nagy csipet só
*1 nagy csipet őrölt fekete bors
*1 kk morzsolt oregánó
*1 kk morzsolt bazsalikom
*1 csipet morzsolt kakukkfű
*1 csipet négyszeres erősségű édesítő
*25 dkg durum spagetti
*sajt a tálaláshoz
A vöröshagymát és a sárgarépát kisebb kockára vágjuk, a gombát felszeleteljük. Kevés felforrósított
olajon a répát, a hagymát és a gombát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot. Ízesítjük a fűszerekkel. Kevés vízzel összeforraljuk.
Végül beleforgatjuk a szardíniát. Jól átmelegítjük. Kifőtt spagetti tésztával és reszelt sajttal megszórva kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése