2020. február 11., kedd

Meleg kesudiós gombasaláta


Roppant egyszerű étel, rohanós hétköznapokon is pillanatok alatt elkészül. Alig pár hozzávalóból könnyű ebéd vagy vacsora tálalható, mert néha igenis jól tud esni a húsmentes étel. 
A recept megjelent a Kifőztük magazin januári számában is. 
A felhasznált gombát a Chef Gomba biztosította. 
A fotózáshoz a fotohatterek.hu termékét használtam.
Hozzávalók 4 személyre
*50 dkg ChefGomba bébi csiperkegomba
*1 nagy vöröshagyma
*3-4 ek olaj
*1 nagy csipet só
*1 nagy csipet őrölt bors
Tálaláshoz:
*friss saláta
*kesudió

A vöröshagymát megtisztítjuk, vékony fél karikára vágjuk, serpenyőben felforrósított olajon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a félbe vágott gombát, együtt pirítjuk, közben ízesítjük sóval, borssal. Friss salátával tányérra halmozzuk, kesudióval megszórva azonnal kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése