2019. szeptember 4., szerda

Egyszerű lecsós tészta


Igazi nyáridéző, húsmentes fogás. Nagyon egyszerű elkészíteni, az egyszerű lecsó kombinációja tésztával. Pillanatok alatt az asztalra varázsolható. Érdemes kipróbálni, amíg van friss kerti paradicsom és paprika. A recept megjelent a Kifőztük magazin augusztusi számában is. A felhasznált tésztát a WISE PASTA biztosította.
Hozzávalók 2 személyre
*10 dkg szezámfusili
*2 nagy vöröshagyma
*3 nagyobb paradicsom
*3-4 evőkanál paradicsomlé
*1 nagy sárga kaliforniai paprika
*1 nagy piros kaliforniai paprika
*3-4 ek olaj
*só
*őrölt bors

A tésztát sós vízben roppanósra főzzük, leszűrjük és lecsepegtetjük. A paradicsomot cikkekre vágjuk, a paprikát és a vöröshagymát vékonyra csíkozzuk. 
Serpenyőben felforrósított olajon a hagymát megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a többi zöldséget, a paradicsomlevet és ízesítjük a fűszerekkel. 
Ha mind megpirult, beleforgatjuk a tésztát. 
Ha szükséges utóízesítjük. Melegen kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése