Megjelent a Küldd el a RECEPTED! magazin legújabb
különszáma, ahol az AranyTepsi rovatban három olyan ünnepi finomságot találtok,
ami a blogon még nem szerepel.
Az aktuális ÉDESSÉGEK különszámban elsőként egy foszlós, puha
kalács szerepel sütőtökkel, fahéjjal ízesítve. Másodikként egy dekoratív és
krémes csoda, mégpedig a Habos, céklás csokoládétorta kapott helyet. Végül, de
nem utolsó sorban pedig egy sütés nélküli ünnepi finomság került bemutatásra, a
Kekszkoszorú.
Sütőtökös, fahéjas koszorúkalács:
Habos, céklás csokoládétorta:
Ünnepi kekszkoszorú sütés nélkül:
Aki szívesen kipróbálná valamelyik finomságot, az a
recepteket megtalálja a lapban, ami megvásárolható a hírlapárusoknál, a nagyobb
üzletekben és a postán.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése