2019. június 22., szombat

Bodzás eperkrémleves főzés nélkül


Amikor nagyon meleg van, akkor nem igazán kívánunk csak hideg és könnyű ételeket. Most ez a gyorsan elkészíthető édes kanalaznivaló jól fog esni és még érdemes kihasználni az eperszezon végét is. A bodzaszirup receptjét ITT találjátok. 
A recept megjelent a Kifőztük magazin májusi számában is. 
A felhasznált turmixgépet a Russell Hobbs biztosította.
Hozzávalók 4 személyre
*40 dkg földieper
*2 dl habtejszín
*2 dl görög joghurt
*0,5 dl bodzaszirup
*mandulaforgács a tálaláshoz

Az epret megtisztítjuk, a zöld részeket eltávolítjuk. 
Turmixgépben a bodzasziruppal, joghurttal és tejszínnel krémesre turmixszoljuk. Jól behűtve, mandulaforgáccsal megszórva kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése