tag:blogger.com,1999:blog-3976936862634014568.post6753776074959056466..comments2024-02-04T05:47:28.934+01:00Comments on AranyTepsi: Édes kelt tészta alapreceptPapikné Veress Andreahttp://www.blogger.com/profile/13224319702670597086noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-3976936862634014568.post-37128283592515520032019-10-03T08:25:10.861+02:002019-10-03T08:25:10.861+02:00Köszönöm a kedves szavakat, és a tanácsot is, ki f...Köszönöm a kedves szavakat, és a tanácsot is, ki fogom próbálni :-)Papikné Veress Andreahttps://www.blogger.com/profile/13224319702670597086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3976936862634014568.post-36411604090862601672019-09-07T15:40:10.958+02:002019-09-07T15:40:10.958+02:00Hát Andikám mint már sokszor, most is megleptél! E...Hát Andikám mint már sokszor, most is megleptél! Eddig azt gondoltam mindent tudok a kelt tésztákról, finomak is szoktak lenni, de Te aztán mégis adtál újat, például a lekenésekről. Azt viszont még a nagyanyámtól tudom, és több szakácskönyvben is igazolták azóta, hogy bármelyik kelt tészta dagasztásánál jó a tál szélére egy kanál zsírt kenni és azt szépen "lehúzogatni" a dagasztás folyamán, így lazább lesz az állaga, de nem maszatos! Nem tudom ez hasznosítható tanács e, én alkalmazom még a fánknál is sikerrel. Köszönöm a hasznos tanácsodat, Te nagyon remek szakács és cukrász vagy!<br />Ernő és Évihttps://www.blogger.com/profile/02287303437790442874noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3976936862634014568.post-75207677966429368422019-04-16T11:18:20.780+02:002019-04-16T11:18:20.780+02:00Attól függően, hogy mi lesz belőle a sütési idő és...Attól függően, hogy mi lesz belőle a sütési idő és hőfok változhat. Mi készül majd? Fonott kalács, vagy bukta, esetleg töltött kalács?<br />Papikné Veress Andreahttps://www.blogger.com/profile/13224319702670597086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3976936862634014568.post-79845367784752689402019-04-15T21:10:05.159+02:002019-04-15T21:10:05.159+02:00Kedves Andrea! Segítsen a sütésben kérem! Előmeleg...Kedves Andrea! Segítsen a sütésben kérem! Előmelegített sütő, hány fokon süssem, meddig...stb, köszönöm szépen!<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13857327404388828521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3976936862634014568.post-80336431357510704122018-10-19T08:38:26.560+02:002018-10-19T08:38:26.560+02:00Köszönöm szépen :-)Köszönöm szépen :-)Papikné Veress Andreahttps://www.blogger.com/profile/13224319702670597086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3976936862634014568.post-58171501020466160512018-10-19T00:58:47.077+02:002018-10-19T00:58:47.077+02:00Valoban ez a tészta tokéletes!Koszonom a receptet ...Valoban ez a tészta tokéletes!Koszonom a receptet <3Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03021478121837795536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3976936862634014568.post-51610293061982670402016-07-02T11:14:33.077+02:002016-07-02T11:14:33.077+02:00Kedves Andrea, épp most állok egy újabb buktarecep...Kedves Andrea, épp most állok egy újabb buktarecept kipróbálása előtt. Most a Tiedet próbálom :) Annyira jó olvasni a "lépésről-lépésre" soraidat. Egy dolgot hiányolok, a kezdőknek nagyon fontos,a sütés menete. Tudom, hogy a sütés az a sütőtől függ, de egy kiindulási információ nagyon sokat segíthet. Nekem minden esetre :) Buktarecepteknél olvastam már ezerféle sütési technikát. Jó lenne tudni, a hiteles leírásod után, a hiteles sütési technikádat is. Nagy köszönet előre is. :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00906027966985069458noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3976936862634014568.post-36971371572781818822016-06-22T10:26:22.954+02:002016-06-22T10:26:22.954+02:00Örülök, hogy tudok segíteni :-)Örülök, hogy tudok segíteni :-)Papikné Veress Andreahttps://www.blogger.com/profile/13224319702670597086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3976936862634014568.post-45646463947501387882016-06-22T10:25:57.145+02:002016-06-22T10:25:57.145+02:00Köszönöm szépen :-)Köszönöm szépen :-)Papikné Veress Andreahttps://www.blogger.com/profile/13224319702670597086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3976936862634014568.post-3141001181632841502016-06-13T15:40:34.652+02:002016-06-13T15:40:34.652+02:00Ez a recept igy ahogy van tökéletes. Ettol jobb fi...Ez a recept igy ahogy van tökéletes. Ettol jobb finomabb es puhabb kelt teszta receptet sehol sem talaltam, nalunk is ebbol van minden ilyen jellegu suti. Meg tojasmentesen is működik!<br />Koszonom en is!Jasminhttps://www.blogger.com/profile/08041972154444538773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3976936862634014568.post-60169297865864331432016-06-13T08:07:29.171+02:002016-06-13T08:07:29.171+02:00Szia, nagyon aranyos vagy, hogy ilyen részletesen ...Szia, nagyon aranyos vagy, hogy ilyen részletesen leírtad, hasznos nagyon. Én sokáig távolt tartottam magam (mert buta voltam, meg ügyetlen), hacsak megláttam a szót: élesztő, már kigyulladt a vészjelzőm, lapoztam gyorsan tovább. Mára már barátok vagyunk, rengeteg formázási ötletet loptam Tőled is, szinte minden nap benézek Hozzád, köszönöm.<br />ÁgiÁgihttps://www.blogger.com/profile/09142598840778729473noreply@blogger.com