tag:blogger.com,1999:blog-3976936862634014568.post7860827088870688586..comments2024-02-04T05:47:28.934+01:00Comments on AranyTepsi: Édes palacsinta alaptésztaPapikné Veress Andreahttp://www.blogger.com/profile/13224319702670597086noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3976936862634014568.post-48158213769073882302016-04-30T07:25:47.531+02:002016-04-30T07:25:47.531+02:00Köszönöm szépen, ki fogom próbálni :-)Köszönöm szépen, ki fogom próbálni :-)Papikné Veress Andreahttps://www.blogger.com/profile/13224319702670597086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3976936862634014568.post-40247317701356436022016-04-29T08:04:26.112+02:002016-04-29T08:04:26.112+02:00Sokáig hasonló okok miatt en sem tudtam jo palacsi...Sokáig hasonló okok miatt en sem tudtam jo palacsintat sutni. Egyszer aztan kaptam egy receptet azota csak igy sutom: 1 tojas, 15 dkg liszt, 3 dl tej, 1 dl viz (lehet sima is), 3 ek. olaj, csipet so, cukor izles szerint (mi kb. 1evokanallal teszunk bele, de lehet vanilias cukorral is edesiteni egy reszet). Tutira nem ragad le, akkor fordithato, amikor a tepsi "elengedte" szo szerint a megsult tesztat.<br />Ha gondolod, probald ki ezt is. Ebből is kb. 10 db lesz.<br />Szep napot!Jasminhttps://www.blogger.com/profile/08041972154444538773noreply@blogger.com